2019. május 20., hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz
   
Betűméret

Technikai tanácsok és adatvédelem

Technikai Tanácsok

Portálunk problémamentes böngészéséhez a Firefox 2, Opera 9,
vagy az Internet Explorer 7-es böngészőt javasoljuk.

A Firefox és Opera böngészők előnyei (az Internet Explorer 7-es verziója, már több itt felsorolt funkciót támogat, például a füles böngészést):
  • Füles böngészés: Lényege, hogy egy ablakon belül több oldalt is megnyithatunk, melyek között a fülekkel navigálhatunk. Haszna, hogy amíg egy oldalt olvasunk, és a többit megnyitottuk a háttérben, mire befejezzük az olvasást, a többi azonnal rendelkezésünkre áll.
  • Felugró ablakok tiltása: Nem nyitja meg a böngészés közben a felugró ablakokat – ha csak nem mi engedélyezzük őket. (Az Internet Explorer 6 csak akkor blokkolja a felugró ablakokat, ha a Windows XP SP2 telepítve van.)
  • Integrált keresők: A Firefox és Opera egyszerűsíti a keresést a címsorban elhelyezett Google keresőmezővel. A keresőmezőbe több más kereső felvehető, például a Wikipédia keresője is.
  • Hatékonyabb navigáció: A Firefox és Opera támogatja a billentyűzetről való böngészést. Ha elkezdünk gépelni egy oldalon, megkeresi nekünk azt a szöveget, amely tartalmazza a begépelt betűket.
  • Automatikus letöltések: Nem kell minden letöltésnél megadni egy célkönyvtárat, ezzel a letöltés gyorsabbá válik. Ha mégis megadunk egy, a szokásostól eltérő célkönyvtárat, a Firefox és Opera háttérben elkezdi a letöltést, amíg kiválasztjuk a könyvtárat.
  • Beépített helyesírás-ellenőrző: Beírás közben ellenőrzi a beviteli mezők tartalmát a Firefox 2 beépített helyesírás-ellenőrzője, aláhúzással jelölve a hibás vagy hibásnak vélt szavakat.
  • Biztonság és az internetes szabványok követése

Firefox letöltéseOpera letöltéseInternet Explorer letöltése


Adatvédelem

Az oldalakon található információk célja, olvasóink ismereteinek bővítése. Betegsége esetén NEM HELYETTESÍTI az orvos, a gyógyszerész, vagy más egészségügyi szakember felkeresését.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A diabetesonline.hu minden weboldala megfelel az érvényben lévő jogszabályoknak.
Az e-PRESS Kft. (továbbiakban: Kiadó) a weboldalakon található anyagokat a legújabb információk alapján állította össze. A Kiadó ezzel együtt semmiféle garanciát nem vállal azért, hogy az összeállításban szereplő információk teljesek, illetve helyesek.

E weboldal látogatója elismeri, hogy az oldalakat, illetve a kapcsolódó lapokat saját felelőségére használja. Sem a Kiadó, sem az információkat szolgáltató másik fél nem tartozik sem direkt, sem indirekt módon felelősséggel az esetlegesen bekövetkező károkért.

Adatvédelmi útmutató:
A Kiadó kötelességének tekinti a vele direkt és indirekt kapcsolatban lévő személyek jogainak védelmét és tiszteletben tartását.
Az egészségügyben tevékenykedő cégként teljes diszkrécióval kezeljük a személyes és egészségügyi adatokat, valamint érvényesítjük az adatvédelemmel kapcsolatos jogi szabályozásokat.

Célok:
Az Ön címét és adatait csak az internetes statisztika készítésére használjuk, illetve akkor hasznosítjuk, ha értesítjük Önt a különböző akciókról, a nyereményjátékokról, az új kutatási eredményekről és a termékfeljesztésekről. A tájékoztatás e-mailen, levélben, illetve telefonon történhet. Szívesen vennénk, ha véleményét, javaslatait és tapasztalatait közölné velünk.

Biztonsági szabályok:
A Kiadó garantálja, hogy adatait csak az említett célokra hasznosítja, és megfelelő biztonsági rendszer alkalmazásásval megakadályozza adatainak jogtalan felhasználását. A biztonsági előírások betartása együttműködő partnereinkre is kötelező.

Statisztika:
A weboldal folyamatos frissítése és fejlesztése szükségessé teszi a statisztikai elemzéseket, amelyekhez kizárólag névtelen adatokat használunk fel.

Kiegészítés:
Az oldalainkon kersztül használt más oldalaknál lehetséges hogy a miénktől eltérő adatvédelmi rendszer van. Mivel a Kiadónak ezekre nincs befolyása, ezekért nem is vállal felelősséget.

Utánközlés a forrás megjelölésével, de csak a kiadó írásos engedélyével lehetséges.

A honlap készítői minden jogot fenntartanak. All rights reserved!

{mos_ri:7}IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Diabetesonline.hu

Naponta frissülő, érdekes és hasznos egészségügyi cikkeket kínáló portálunk fő profilja a cukorbetegek tájékoztatása. diabetesonline.hu